Thursday, March 15, 2018

Kleurcombinatie slaapkamer: blauw en paars

Heb je ooit gedacht dat blauw en paars elkaar echt kunnen evenaren, vooral om je slaapkamer een luchtje te geven? Blauw en paars zijn een van de vele kleurencombinaties die mensen niet gebruiken.

We zijn te mainstream, dat wat we altijd voor de kleurencombinatie voor de slaapkamer hebben, is gewoon roze, wit, geel en andere veel voorkomende kleuren. Hoe zit het met blauw en paars?

Blauw en paars lijken niet overeen te komen met de kleurencombinatie voor de slaapkamer. Veel mensen zeggen dat en je zou het niet met hen eens moeten zijn. Kortom, wat je moet doen bij het matchen van blauw en paars is om de juiste toon te vinden. Open dus de schakeringen van violet en blauwtinten en kies de vergelijkbare toon om te combineren. U kunt bijvoorbeeld Iers of Majorelle Blue kiezen en combineren met Heliotroop. Of u kunt zelfs de verbluffende kiezen, zoals Turkoois en Roos of Fuchsia.

Dan is je volgende taak om te beslissen welke de dominante is, en welke het accent moet zijn. Om het rustig te maken, kies je wit als achtergrond. Als het Turkoois en fuchsia is, kun je het in principe toepassen zoals je wilt. Maar wanneer je speelt met Majorelle blue of Irish met heliotroop, kun je ze naast elkaar laten schilderen en maak je een verticaal strepenpatroon voor je kamer, vooral voor de muur die wordt belicht door licht.

No comments:

Post a Comment